Campionat European ONLINE de Wushu

Sperăm că ați avut parte de sărbători frumoase, liniștite, în ciuda vremurilor ciudate pe care le trăim în aceasta perioadă. 

Federația Europeană de Wushu Kungfu a aprobat și lansat o idee inedită, dar totuși binevenită, și anume: prima ediție a Campionatelor Europene Online de Wushu (1-10 iunie 2020), doar pentru probele de TAOLU. Campionatele Europene de Wushu, care trebuiau să aibă loc în această perioada la Moscova, au fost inițial amânate pentru sfârșitul lunii iunie, însă se pare că nici atunci nu se vor putea ține, din cauza evoluției pandemiei. Campionatele Europene se vor desfășura negreșit, atunci când restricțiile se vor ridica, oamenii se vor putea întoarce la viața normală, la antrenamente și la posibilitatea de a călători. Până atunci, însă, conducerea FRWK salută o încercare de a ne ține sportivii conectați la Wushu, în limita posibilităților acestora, cu privire la timpul și spațiul de care dispun pentru a practica. 

Întrucât numărul de sportivi care pot participa este limitat (maxim 2 sportivi din aceeași țară pe o anumită probă), FRWK va face o selecție până pe data de 5 mai. Detalii cu privire la desfășuarea selecției și specificațiile tehnice au fost trimise către cluburile sportive.   

Spor și sănătate multă!